بهترین خودرو سدان چینی در ایران
در این مقاله ی آیس پارتس بهترین خودرو های سدان چینی در ایران را برسی میکنیم.
جدول محتوا
۱- هونگچی H5
۲- فونیکس آریزو 6 GT
۳- ام وی ام۵۳۰ دندهای
۴- جک J5 اتوماتیک
۵- جیلی امگرند۷ اتوماتیک
با توجه به تحریم و ممنوعیت واردات خودرو، خودروسازان داخلی با مونتاژ خودروهای چینی راه جدیدی در خودروسازی در ایران را بنا کردهاند. ما در اینجا به 5 خودرو برتر سدان چینی که با معیارهای مشخصات فنی، آپشن و خدمات پس از فروش قابل قبولی داشته باشند اشاره میکنیم. ترتیب خودروها از لحاظ قیمت و برتری گزینهای با گزینهی دیگر چیده شده است.
۱- هونگچی H5
هونگچیH5 سدان لوکس چینی محصول کمپانی هونگچیه. کمپانی هونگچی قدیمیترین خودروساز چینی است. بهمن موتور به واسطه شرکت جدیدش بی ام کارز (BM Cars) توانست که هونگچی رو به ایران بیاره. هونگچی H5 ارزانترین محصول در خانواده سدانهای هونگچیه. شتاب صفرتاصد Hongqi H5 مجهز به موتور ۱.۵ لیتری توربوشارژ و گیربکس هفتسرعته برابر با ۹.۲ ثانیه است. نسل اول هونگچی H5 در ابتدا فقط با موتور ۱.۸ لیتری توربو عرضه میشد تا اینکه در سال ۲۰۲۰، برای اولینبار از موتور ۱.۵ لیتری توربو برای این خودرو استفاده شد. پنل کنترل دیجیتال، صندلی راننده با تنظیمات ۶ یا ۸ حالته برقی، صندلی سرنشین با تنظیمات چهارحالته برقی، سانروف، دوربین عقب و ۳۶۰ درجه و کروز کنترل از آپشنهای این خودرو است.
۲- فونیکس آریزو 6 GT
مدیران خودرو جدیدترین سدان شهری چری را با کمی تغییرات در بازار ایران عرضه کرده. آریزوGT6 همان آریزو۶ پرو با ظاهری مدرنتره. همچنین موتوری قدرتمندتر، کابینی با فضای زیادتر و تودوزی و داشبورد مدرن باعث شده که به یک سدان لوکس تبدیل شود. موتور 4 سیلندر ۱.۶لیتری توربو، گیربکس 7 دنده دو کلاچه DCT و شتاب ۸ثانیه و مصرف سوخت مناسب یک خودرو بسیار مناسب و لوکس شهری محسوب میشه.
۳- ام وی ام۵۳۰ دندهای
این خودرو همان چری A15 خودروی سدان چینی است که شرکت مدیران خودرو در سال ۹۰ وارد ایران کرد. این خودرو با حجم متور ۲ لیتری و شتاب ۱۳ثانیه یک خودرو سدان چینی شهری مناسب با قیمت مناسب است. امویام۵۳۰ با مصرف سوخت ترکیبی پایین و جعبه دنده 5 سرعته دستی از خدمات پس از فروش خوبی برخودار نیست. این خودرو پس از توقف خط تولیدش در سال همچنان۹۵ بازار مناسبی برای سلایق خانوادهها به دلیل کابین و صندوق عقب بزرگ خود دارد.
۴- جک J5 اتوماتیک
JAC Heyue، خودروی سدان سایز متوسطی که از سال ۲۰۱۱ در چین تولید شده و کرمان موتور به اسم جک J5 این خودرو وارد بازار ایران کرد. دکمههای کنترلی فرمان، سنسور باد تایر و صندلی 8 حالته جلو یکی از مهمترین آپشنهای این خودرو است این خودرو از موتور ۱.۸لیتری و گیربکس ۴دنده اتوماتیک بهره میبرد. مصرف سوخت ترکیبی جکJ5 بیشتر از ۹لیتر است و شتاب چشمگیری ندارد. رقبای این محصول برلیانس H330، دنا پلاس اتوماتیک، بسترن B30 و چری آریزو 5 است.
۵- جیلی امگرند۷ اتوماتیک
فضای با کیفیت کابین، آپشن بیشتر از رقبا، دریچه گاز برقی در موتور بزرگ از نقاط قوت این خودرو است. جیلی امگرند۷ با استفاده از پلتفرم تویوتا کرولا باعث شد بازار بسیار محبوبی برای خودرو درست کند. یکی از نقاط ضعف این خودرو خدمات پس از فروشش است که به دلایلی از سال ۲۰۱۴ واردات این خودرو متوقف شد دچار افت قیمت شد. نمای عقبی این خودرو شبیه به مرسدس بنز کلاس S ساله. جیلی امگرند شتابی نسبتا پایین دارد و سوخت ترکیبیاش با نمره ۷.۸ نمره قابل قبولی میگیرد. گیربکس CVT با 6 دنده مصنوعی و حجم موتور ۱.۸لیتری از دیگر ویژگیهای این خودرو است.