سفت شدن فرمان خودرو قطعاً یکی از تجربههای ناخوشایند اما رایج رانندگی است که گاهی حتی حادثهآفرین هم هست. معمولاً در سرعتهای پایین، فشار زیادی به فرمان وارد میشود و از آنجا که اغلب رانندگان در سرعتهای پایین تغییر جهت میدهند، سفت شدن فرمان خودرو در این حالت ملموستر است. اگر شما هم با این مشکل روبهرو هستید، هیچ نگران نباشید. در این مطلب قصد داریم دلایل سفت شدن فرمان هیدرولیک خودرو و راهکارهای رفع آن را بررسی کنیم.
پارکینگها به عنوان بخشی اساسی از زیرساختهای شهری، نقش مهمی در تسهیل و راحتتر کردن فرآیند پارک خودروها دارند. با افزایش تعداد خودروها و تراکم شهری، ایمنی پارکینگها نیز به یک چالش بزرگ تبدیل شده است. در این مقاله، به بررسی مسائل مرتبط با ایمنی پارکینگ میپردازیم و راهکارهایی برای بهبود ایمنی در این فضاها ارائه میدهیم.
شاید بارها در کنار خیابان یا جاده شخصی را دیده باشید که کاپوت خودرویش را بالا زده و تلاش میکند بخار فراوانی را که از محفظه موتور بیرون میزند، مهار کند. در این مواقع بهاصطلاح میگویند موتور جوش آورده یا در اصل آمپر آن بالا رفته است. اما بالا رفتن آمپر ماشین چیست؟ بالا رفتن آمپر چه نشانهها و چه دلایلی دارد؟ دمای مناسب موتور در فصول سرد و گرم چقدر است؟ در این مقاله میخواهیم به این سؤالات پاسخ دهیم. با ما همراه باشید.
گیربکس خودرو نقش مهمی در تضمین تجربه رانندگی روان و کارآمد دارد. یکی از اجزای حیاتی گیربکس، سیال انتقال یا همان روغن گیربکس است که قسمتهای مختلف گیربکس را روغنکاری میکند تا نرم کار کنند. این روغن همچنین به تنظیم دمای گیربکس هم کمک میکند. اما گاهی این مایع ضروری از وسیله نقلیه شروع به نشت میکند. روغن ریزی ماشین میتواند شروع دردسرها باشد
زمانیکه هوا به مخزن بنزین نفوذ میکند، حبابهایی در سوخت ایجاد میشود. این حبابها احتراق سوخت را با مشکل مواجه میکنند. درنتیجه، موتور ماشین ممکن است در حین رانندگی از کار بیفتد یا ریپ بزند. اگر مقدار هوای داخل سوخت زیاد باشد، موتور خودرو آسیب میبیند و ممکن است خودرو دیگر روشن نشود. اما علت هوا گرفتن باک خودرو چیست؟ علائم هوا گرفتن باک بنزین کداماند و چطور باید باک را هواگیری کنیم؟
با بالا رفتن قیمت خودرو و از دسترس خارج شدن خودروهای صفرکیلومتر برای خیل عظیم خریداران و مصرفکنندگان طبیعی است که این دسته افراد به سمت خودروهای کارکرده بروند. همانطور که میدانید خودروهای کارکرده دردسرهای خاص خودشان را دارند چراکه نمیدانیم مالک قبلی چه رفتاری با خودرو داشته است، آیا روغن آن را سر موقع تعویض کرده است؟ از دستاندازها چگونه رد شده است؟ به بدنه خودرو اهمیت داده است؟
اساس کار پیشرانههای درونسوز احتراق مخلوط سوخت و هوا برای تولید نیرو است؛ بنابراین، باید از طریقی سوخت را به داخل سیلندرها رساند تا با هوا ترکیب شده و توسط جرقهٔ شمع محترق شود. در گذشته و خودروهای قدیمی، برای این کار از کاربراتور استفاده میشد. کاربراتور مخلوط سوخت و هوا را با نسبت مناسب و متناسب با شرایط پیشرانه و رانندگی فراهم کرده و در اختیار موتور قرار میدهد. درواقع، کاربراتور وظیفه دارد در شرایط مختلف، سوخت موردنیاز را به نحوی آماده کند که موتور بتواند با بهترین شرایط ممکن کار کند.
آفرود همواره یکی از پرطرفدارترین رشتههای ورزشی مربوط به خودروها بوده و هست. به همین دلیل خودروسازان سعی میکنند هر ساله امکانات جدید آفرودی به خودروهایشان اضافه کنند یا حداقل اقدام به ارتقا همان سیستمهای قبلی کنند.
ممکن است برای شما هم پیش آمده باشد که در مسیری کوهستانی در حال سواری با خانواده یا دوستان خود باشید و با شروع سربالایی، ماشین شتاب خود را از دست بدهد. صرف نظر از توان تولیدی پایین خودروی سواری داخلی و وزن احتمالی بالای سرنشینان که میتواند منجر به کاهش شتاب خودرو شود، دلایل منطقی و حتی جدی دیگری وجود دارند که میتوانند نشاندهنده مشکلاتی اساسی در خودروی شما باشند
قطعاً چپ کردن خودرو جزو بدترین اتفاقاتی است که میتواند برای راننده رخ دهد. شاید با خود فکر کنید چپ شدن ماشین به ندرت رخ میدهد اما واقعیت این است که اندکی غفلت در امر رانندگی میتواند چنین حادثه ناگواری را رقم بزند. به همین خاطر رعایت برخی موارد ایمنی جهت جلوگیری از چپ کردن ماشین اهمیت خواهد داشت. پیش از آنکه نکات طلایی در این زمینه را ذکر کنیم بهتر است با برخی عوامل مهم که باعث چپ کردن ماشین میشوند آشنا شویم.