خودروی کراس اوور تی ایکس ال که روز هفتم مهر ماه طی مراسم باشکوهی در مجموعه ایران مال توسط برند لوکس اکستریم به طور رسمی رونمایی شد و در معرض دید عموم قرار گرفت ، این روزها در حال طی کردن آخرین مراحل برای ورود به بازار ایران است.
ون رباتیک جدید خودران تسلا برای حملونقل تا 20 نفر یا برای پروژههای حمل بار استفاده میشود.
مرسدس بنز GLE کراس اوور متوسط کمپانی بنز است که استایلی کوپه و جذاب دارد. خودرویی که این روز ها با پلاک گذر موقت در کشور تردد می کند.
هادی محمد پور عضو کمیسیون اقتصادی مجلس بیان کرد: واردات خودروهای خارجی باید به رقابت در بازار بین خودروسازان داخلی و از طرف دیگر بین خودروهای خارجی و داخلی کمک شایانی کند. ما باید هرچه سریعتر خود را با فناوری های روز دنیا در زمینه خودروسازی وقف داده و از این صنعت بزرگ عقب نمانیم. قطعا موضوع واردات را در کمیسیون اقتصادی بررسی خواهیم کرد و وضعیت بازار خودرو را در اولویت قرار می دهیم.
ویترین سامانه یکپارچه فروش خودروهای وارداتی شاهد حضور سه محصول جدید است که برای اولین بار عرضه میشوند.
حدود یک دهه پیش، سه ابرخودرو هیبریدی یعنی مکلارن P1، پورشه 918 اسپایدر و فراری لافراری غوغایی را در دنیای خودروسازی ایجاد کردند که در مجموعه تلویزیونی تاپ گیر و گرندتور شاهد آن بودیم. اکنون این سهگانه در حال تکرار است. پس از رونمایی مک لارن W1، اکنون نوبت به فراری F80 رسیده است تا جایگزین مدل مشهور لافراری شود. پورشه نیز وعده داده است تا چندماه دیگر ابرخودرو هیبریدی جدید خود را ورنمایی خواهد کرد. فراری امیدوار است با معرفی مدل F80، راهی که با فراری لافراری آغاز شده بود را ادامه دهد.
اقتصاد100- یکی از مدل خودروهایی که در سرتا سر جهان متقاضیان زیادی دارد و شاید بهتر است به معنای واقعی بگوییم در دنیا همتا ندارد خودروهای کراس اوور می باشند. خودروسازان داخلی هم از این فرصت استفاده کردند تا بتوانند با رونمایی این خودروهای کراس اوور سهمی از بازار خودروی ایران در کنار خودروهای چینی داشته باشند.
سرپرست معاونت حمل و نقل وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه ارز واردات خودرو باید منشا خارجی داشته باشد، گفت: هر فرد دارای کدملی میتواند خودروی موردنظر خود را وارد منطقه گمرکی کرده و پس از پرداخت حقوق گمرکی آن را ترخیص کند.
در دنیای پرشتاب امروز، خودروها نه تنها وسیلهای برای جابهجایی، بلکه نمادی از فناوری و نوآوری نیز هستند. یکی از مهمترین تحولات در صنعت خودرو، ظهور سیستمهای کمک راننده (Advanced Driver Assistance Systems) یا به اختصار ADAS است. این سیستمها با استفاده از سنسورها، دوربینها و پردازشگرهای قدرتمند، به خودروها امکان میدهند تا در شرایط مختلف رانندگی، به راننده کمک کرده و ایمنی را افزایش دهند.
کاربری خودروی الکتریکی هر روز بیشتر میشود و با توجه به کاهش گرایش به استفاده از سوختهای فسیلی میتوان گفت که آینده از آن وسایل نقلیهی الکتریکی خواهد بود اما این وسایل چگونه کار میکنند و چه چیزی باعث حرکت آنها میشود؟